Nieuws

Kidsclub Oude Leede komt in actie

05 APR 2017

Stichting Kidsclub Oude Leede organiseert elk jaar een Fancy Fair. Dit jaar helemaal in het teken van het Diabetes Fonds.

Tim (11 jaar), een van de kleine clubleden, heeft diabetes en gaf begin maart een presentatie aan de kinderen en de vrijwilligers van de Kidsclub over de invloed van deze ziekte op zijn dagelijkse leven. Punten tellen, prikken en insuline spuiten, waarbij hij zijn leeftijdsgenoten ook liet ervaren hoe de vingerprik voelt. Dit motiveerde iedereen van de Kidsclub om geld in te gaan zamelen voor het Diabetes Fonds.

"Ooms, tantes, buurvrouwen, opa’s, oma’s en juffen werden uitgenodigd voor de Fancy Fair op 25 maart in Oude Leede. Er werd druk geschminkt, geknutseld en gewonnen en er ontstonden lange wachtrijen bij het sjoelen en het nieuwe meloenmeppen. Ook waren er streekproducten te koop waaronder verse groenten van biodynamische boerderij van Paassen en bloemen en planten van ’t Bloemenschuurtje", aldus de organisatie van de Fancy Fair. Als hoogtepunt werd er een Mysterybox geveild waarvan de inhoud was samengesteld door verschillende sponsoren. Dit was een mooie afsluiting van een feestelijke dag waarbij maar liefst € 1200,- werd opgehaald.

De volledige opbrengst van de Fancy Fair gaat naar het Diabetes Fonds.

Stichting Kidsclub Oude Leede, een gezellig samenzijn voor kinderen van groep 3 tot en met 8 jaar.


Wil jij ook in actie komen?  > Doe hier inspiratie op
Inloggen