Veel gestelde vragen

Hoe kan ik meedoen met DiaBeatit?

Organiseer een actie of evenement en zamel geld in voor onderzoek naar de genezing van diabetes. Een sponsorloop, een fietstocht of een dansevenement. Verzorg een lunch of organiseer een rommelmarkt. Vraag tijdens je verjaardag of huwelijk donaties in plaats van cadeautjes. Alles is mogelijk en het is nog leuk ook! 

Ik heb verkeerde gegevens ingevoerd, hoe kan ik dit aanpassen?

Op je eigen deelnemerspagina kun je zelf gegevens aanpassen. Rechtsboven in het menu kun je inloggen. Mocht dit niet lukken, neem dan gerust contact op met ons via info@diabeatit.nl

Hoe voeg ik een foto toe aan mijn pagina?

  • Controleer eerst of je een geschikte foto hebt. De foto moet groot genoeg zijn, namelijk 640 x 640 pixels. Dit kun je controleren met programma’s zoals Paint. Vaak zie je onderaan het formaat staan.
  • Log daarna in op www.diabeatit.nl/login met je e-mailadres en wachtwoord. Ga naar je profiel en klik op de afbeelding bovenin. Kies het bestandje met de foto en sla op.

 

Organiseert het Diabetes Fonds ook zelf acties?

Het Diabetes Fonds organiseert ook eigen acties waaraan je kunt deelnemen. Deze acties vind je bij de verschillende categorieen. Daarnaast organiseert het Diabetes Fonds jaarlijks de DiaBeatit Run. Meer informatie over de DiaBeatit Run vind je op www.diabeatitrun.nl.

Wat gebeurt er met mijn geld?

Door met DiaBeatit in actie te komen voor het Diabetes Fonds, zamel je geld in voor onderzoek naar diabetes. Ons ultieme doel is natuurlijk een toekomst zonder diabetes. Wij weten zeker dat wetenschappelijk onderzoek oplossingen gaat brengen. Daarom willen we samen met jullie diabetes verslaan.

Wat kan ik van het Diabetes Fonds verwachten?

Wij zijn superblij dat jij diabetes wilt verslaan en mee wilt doen met DiaBeatit. Daarom helpen we je graag met het opstarten van een actie. Kom je er niet uit, loop je ergens tegen aan of heb je hulp nodig? Mail naar info@diabeatit.nl

Nog vragen?

Is je vraag niet beantwoord? Neem dan contact op met ons via info@diabeatit.nl

Inloggen