31-07

31-07-2023 | 21:34

Heeehee hoppa de maand zit er op

Wat eeen uitdaging! Elke dag (op 1 dag na) 10000 of meer stappen gelopen.

Ik ben mezelf hard tegen gekomen maar ik heb ook zoveel geleerd.

1,5 maand geleden zette ik deze actie op. Ik wou graag iets betekenen voor onderzoek naar diabetes. Aangezien ik zelf flink de grond bent ingezakt door deze vreselijke ziekte. 18 juni zat ik aan de keuken tafel met mama. Ik had mijn streef bedrag op €500 gezet. Mama zei tegen mij dat ik hem wel kon ophogen naar €750. Ik zette de actie online en had binnen 2 uur al boven €750 abnormaal en kijk waar we nu staan bijna €2600

Ik heb deze maand geleerd dat als je iets wilt kan je het. Voordat ik begon met lopen voor deze actie. Was buiten komen echt niet zo van zelf sprekend voor mij. Als ik een slechte dag had neigde ik al snel om in bed te blijven liggen, Afgelopen maand is dat echt heel anders gegaan. Deze maand is best een rollercoaster geweest. Maar dat deed er even niet toe. Ik wist altijd m’n gedachtens om te zetten en toch die stappen te gaan zetten want ik had een doel. Het maakte allemaal niet uit. Ik heb dagen gelopen met een lach en met een traan, door de regen en onweer maar ook met 30 graden en volle zon, een vroege ochtend of een late avond wandeling, na tegenslagen maar ook hoogte punten. Na zware therapie sessies maar ook na leuke momenten, Dagen dat ik er doorheen zat en door me benen zakte, maar ook dagen dat ik vrolijk door liep. Ik ben iedereen zo dankbaar, voor alle steun, donaties, liefde, berichtjes, en de mensen die mee hebben gelopen. Maar in het speciaal papa en mama. Ik woon op het moment niet thuis, ik woon nu 45 minuutjes van papa en mama vandaan. Dag en nacht hebben papa en mama mij gesteund. Ze hebben me letterlijk en figuurlijk overrijdt gehouden ze kwamen meerdere keren per week naar mij toe om nog een rondje te lopen.

Nogmaals dank jullie wel! allemaal ik had dit zonder jullie never gekund. Ik hoop dat ik met het bedrag wat ik heb opgehaald een steentje bij kan dragen .

Heeel veel liefs van mij!