Jennifer loves to run

Jennifer loves to run Jennifer loves to runJennifer loves to run

Even een korte omschrijving. Ik ben jennifer, 35 jaar en heb al jaren een zeldzame vorm van diabetes wat nog geen naam heeft. Jaren lang hebben ze mij verkeerd gediagnosticeerd en pas toen ik begon met sporten en er heel veel dingen niet klopte hebben ze een blood sample naar leiden gestuurd of het wel type 1 was. Na een paar maanden kreeg ik de uitslag en het was geen type 1, 2 MODY of LADA. Nu ben ik gewend om met diabetes te leven en hoort het bij mij. Ik zie het niet als een erge aandoening maar het geeft je wel beperkingen en side effects en dat is soms wel lastig. Sinds 2016 ben ik gaan hardlopen en powerliften wat mijn suikers enorm goed deed. Ik hou van extreme uitdagingen en lange afstanden te rennen maar dat vergt wel het 1 en ander om je suiker onder controle te houden. Elke run die ik doe probeer ik diabetes in de picture te brengen en mensen met diabetes te stimuleren te sporten want vaak durven mensen dat niet vanwege de bijwerkingen. En terecht want het heeft bij mij lang geduurd om er een draai in te vinden. Omdat er zoveel mensen met diabetes zijn en ik ook hoop op ooit een genezing zoals vele anderen doe ik mee met Diabeat it. Ik zoek mensen die mij kunnen sponsoren voor elke run zodat er meer onderzoek voor diabetes en genezing gedaan kan worden.

€ 141,00 van 500,00 opgehaald

Jennifer Loves to Run

Ik ben zelf diabeet en wil graag een steentje bijdragen voor onderzoek van diabetes. Rennen is mijn lust en leven dus zoek ik mensen die mijn runs willen sponsoren. De eerst komende evenementen: de zevenheuvelen loop, danikerbosloop en venloop.

Blog

Prikbord

 • Reacties (0)
  Jennifer Loves to Run-5-11-2017
  Nog kleine 2 weken is de zeven heuvelen loop

  Nog 2 weken en dan is het zo ver! Ik kijk er naar uit om die prachtige run te gaan doen. De route schijnt geweldig te zijn volgens de mensen die ik gevraagd had. Dat geeft mij juist extra veel zin te gaan. Ik heb extra veel in de heuvels getraind om mijn lichaam wat te laten wennen aan de heuvels . Alleen deze week met de afdaling kreeg ik ineens een enorme steek in beide knieën. En ja hoor 1 van de meest gevreesde blessure van een hardloper te pakken. Lopers knie! En dat net voor mijn laatste run van het jaar🤔 not fun! Het voelt ook alsof er een mes in de knie wordt gestoken. Andere kant voel ik liever pijn dan helemaal niets! Desalniettemin ga ik die run doen. Dus diabeat it peeps!
 • Reacties (0)
  Jennifer Agapito-29-10-2017

  Even een introductie

  Ik ben Jennifer en ben al jaren diabeet. Ik werd gediagnosticeerd met type 1 diabetes en eind 2016 zijn ze toch achter gekomen dat er wat dingen en waardes niet klopte. Mijn behandelaar van het ziekenhuis heeft een blood sample naar het lab in Leiden gestuurd en begin 2017 kregen we de uitslag. Een uitslag wat mij en de behandelaars flabbergasted hebben gemaakt. Het was geen Type 1,2 , MODY of LADA. What the hell?1! Ik heb een vorm van diabetes wat zeldzaam is en nog geen benaming voor is.

  Op zich kan ik best leven met diabetes maar het heeft soms ook zijn nadelen. Ik voel geen hypo als ik zit of lig en als ik hoog zit en dan praat ik over waardes van hoger dan 20 voel ik dat vaak niet. Op gebied van sport is het soms enorm lastig en kan ik diabetes wel schieten maar helaas raak je die nooit:-p .

  Ik begon februari 2016 met hardlopen en met name duurlopen is mijn favoriet en kwam gelijk  de problemen van diabetes tegen. Slechte regulerende suikers die op en neer gingen tijdens het hardlopen. Ze stuiteren van hoog naar laag en vice versa. Ik kreeg er hoofdpijn van en werd duizelig en vaker een hypo. Maar dat kon mij niet stoppen. Er is ook geen boekje met gebruiksaanwijzing waar in staat hoe je je suikers moet regelen met sporten want elk persoon reageert weer anders helaas. Het is een hele zoektocht geweest hoe ik met het probleem moest omgaan maar uit eindelijk heb ik een draai gevonden. Niet dat het nooit meer mis gaat hoor. Dit jaar met de Venloop ben ik in elkaar gestort door veels te lage suiker en ben toen even van de wereld geweest. Dankzij omstanders ben ik weer opgelapt en kon ik de halve marathon weer hervatten. Ik had net 11 km gerend toe het gebeurde. nadat ik wat opgelapt was besloot ik verder te rennen want daar kwam ik voor. Al kotsend de laatste 10 km gerend en na de finish kon ik genieten van mijn welverdiende medaille. Dit is een enkele situatie wat ik door de diabetes heb meegemaakt.

  Omdat ik graag wat wil doen voor mijn lotgenoten met diabetes zet ik mij in voor het diabetesfonds en wil ik dmv diabeatit rennen voor diabetes. Daarom ben ik deze actie begonnen om mensen te zoeken die mij kunnen sponsoren voor alle runs. De geplande runs zijn: Zevenheuvelen loop, Danikerbos loop in februari 2018 en de venloop in maart 2018. Door sponsor te worden vergroten jullie de kans op genezing van diabetes

Deel deze pagina

Sponsoren

Anoniem € 35,00
Anoniem € 15,00
Anoniem € 3,00
André Cornips € 15,00
Anoniem € 2,00
Jack Portier € 36,00
Wil Raven € 15,00
Anoniem € 20,00
Inloggen