Jennifer loves to run

Jennifer loves to run Jennifer loves to runJennifer loves to run

Even een korte omschrijving. Ik ben jennifer, 35 jaar en heb al jaren een zeldzame vorm van diabetes wat nog geen naam heeft. Jaren lang hebben ze mij verkeerd gediagnosticeerd en pas toen ik begon met sporten en er heel veel dingen niet klopte hebben ze een blood sample naar leiden gestuurd of het wel type 1 was. Na een paar maanden kreeg ik de uitslag en het was geen type 1, 2 MODY of LADA. Nu ben ik gewend om met diabetes te leven en hoort het bij mij. Ik zie het niet als een erge aandoening maar het geeft je wel beperkingen en side effects en dat is soms wel lastig. Sinds 2016 ben ik gaan hardlopen en powerliften wat mijn suikers enorm goed deed. Ik hou van extreme uitdagingen en lange afstanden te rennen maar dat vergt wel het 1 en ander om je suiker onder controle te houden. Elke run die ik doe probeer ik diabetes in de picture te brengen en mensen met diabetes te stimuleren te sporten want vaak durven mensen dat niet vanwege de bijwerkingen. En terecht want het heeft bij mij lang geduurd om er een draai in te vinden. Omdat er zoveel mensen met diabetes zijn en ik ook hoop op ooit een genezing zoals vele anderen doe ik mee met Diabeat it. Ik zoek mensen die mij kunnen sponsoren voor elke run zodat er meer onderzoek voor diabetes en genezing gedaan kan worden.

€ 194,95 van 500,00 opgehaald

Jennifer Loves to Run

Ik ben zelf diabeet en wil graag een steentje bijdragen voor onderzoek van diabetes. Rennen is mijn lust en leven dus zoek ik mensen die mijn runs willen sponsoren. Doormiddel van mijn blogs zal ik jullie op de hoogte houden van sport en diabetes en de ontwikkelingen van mijn zeldzamere vorm van diabetes.

Blog

Prikbord

 • Reacties (0)
  Jennifer Loves to Run-24-03-2018

  Update hardloop seizoen

  HI allemaal!

  Tijd voor een update! Suikers zijn echt schrikbarend en krijg die suikers helaas niet naar beneden. Vermoeidheid en hoofdpijn zijn gelukkig de enige bijwerkingen die ik heb. Suikers zijn helaas veelal boven de 20 en dat is niet zo goed. Anyway ik kan wel gaan zeiken over hoe slecht die suikers zijn maar daar verander ik helaas niets aan. Inmiddels mijn upgrade gehad en euh ik werd niet blij van steeds die metingen van boven de 20! voorlopig even dat ding niet want ik werd er doodongelukkig van. Nou even genoeg gezeikt over die suikers! Nu een super update van het rennen. Ik heb tegenwoordig een hond! Een super leuke podenco en die houdt ook nog eens van hardlopen. Sterker, hij is net zo energievol als mij:_)). Hij en ik hebben laatst een super race in Wassenaar gedaan en hebben we PR op 5k gerend! Vervolgens een week later Den haag de halve marathon en die ging super geweldig! Morgen ren ik de revanche op de venloop. Daar was ik vorig jaar in elkaar  gestort door mijn suikers. Desalniettemin wel uitgerend want moest en zou de finish bereiken! Ik vond de sfeer zo leuk dat ik er een revanche van wilde maken. Dat komt en zal gebeuren dat ik hem morgen super goed ga rennen. Super voorbeeld van arrogantie toch? Volgende week doe ik en mijn hond de kennedymars in Sittard en dan Volgend maand Roermond 10k, Mei ren ik Marikenloop en marathon Tilburg, Juni ren ik Maastricht en Op welbekende TT circuit in Assen en vanaf julie ga ik trainen voor mijn grote doel dit jaar de Amsterdam marathon!

  Het zal een hoop schelen als die verrekte suikers eens gaan dalen. Maar de strijd tegen de suikers geven we niet op! Ze  moeten maar met MIJ leren leven!

  Dadakes tot de volgende update! 

 • Reacties (0)
  Jennifer Loves to Run-29-01-2018

  Welkom 2018!

  Het is alweer een tijdje geleden dat ik een blog heb geschreven. Ik ben inmiddels weer vol op aan het trainen voor het hardloop seizoen. Mijn grootste doel is dit jaar een normale hele marathon te gaan rennen. We hebben de 5, 7.5, vele 10 km, vele halve gerend en een ultra maar nog geen fatsoenlijke hele. Amsterdam gaat mijn eerste hele worden. Na een korte stop van de veelvuldige trainingen ben ik het duurlopen weer gaan oppikken. Ik deed het wel maar minder ver en minder lang. Ik merk nu wel enorme stuiterende suikers. Afgelopen weken is het al meerdere malen fout gegaan. Tijdens het trainen in gym, thaiboksen en met hardlopen is het al mis gegaan. Mijn suikers gebruiken mijn lichaam alsof het een flipperkast is. Het is enorm aanpassen en meten met voeding omdat ik anders slechter functioneer. Ik val van een hyper naar een hypo en vice versa. Maar we hebben het er mee te dealen. Het ziekenhuis wil mijn lichaam gaan upgraden van Jen Bionic woman 2.0 naar versie 2.1. Zoals vele weten heb ik al een pacemaker in mijn lichaam zitten en vanaf donderdag kun je mij op de band van de supermarkt leggen en mij scannen. Nee niet zo simpel maar krijg een aanbouw apparaat de Freestijl libre. Het is een klein ding wat ze op mijn arm bevestigen en constant mijn suikers meet. Je kan het aflezen via een app en daarmee moet je mij scannen zodat je mijn waardes kan zien zonder te prikken. Wellicht komen ze dan eens met antwoorden van mijn versie van diabetes. Ene kant wel cool toch een upgrade? 

  Ik heb al een voorlopige planning van het hardlopen staan. Het eerste wat komt is Danikerbos loop in Februari, Maart staat de 5 km met mijn jongste zoon van 5 jaar, halve marathon Den-Haag PCP loop, halve marathon Venlaup,

  April staat de Roermond city run 10 km, mei staat de Marikenloop met 2 hardloop maatjes en June TT run Assen op het welbekende circuit en Oktober staat de Marathon amsterdam. Dit zijn de voorlopig ingeplande datums. Uiteraard komen er altijd bij maar deze staan sowieso

  Nogmaals bedankt voor alle sponsors en ik wil iedereen op het hart drukken om dat vooal te blijven doen. Ook de mensen die mij sponsoren in het sport gebeuren wil ik bedanken! Milagro!

  We gaan er kei hard tegen aan! never give up my fight for diabetes! 

 • Reacties (0)
  Jennifer Loves to Run-27-11-2017

  Update zevenheuvelen

  Hi guys!

  De zevenheuvelen was een prachtige run met een prachtige route en super enthousiaste publiek. Ik had de run veel zwaarder verwacht want als je "zevenheuvelen" hoort dan ga je er vanuit dat er enorme heuvels zijn.  Desalniettemin heb ik de run met mijn pijnlijke knieën uitgerend. De start begon zeer traag en had het enorm koud maar na een half uur kleumen konden we eindelijk starten. na een trage start kon ik mijn run beginnen. we gingen een klein stukje omhoog en naar mijn idee hadden we 2 kleine heuvels gehad. Na tien km ben ik iemand gaan vragen hoe ver we nog moesten en wanneer die verrekte heuvels zouden komen. De man begon te lachen en zei dat we nog maar 5 k van de finish waren en nog een enkele kleine beklimming te gaan was. Ik snapte er op dat moment geen hol van want ik had expres langzamer gerend om de pijn beter op te vangen en zo langer door te kunnen gaan. Maar in dat geval was ik mijn tempo gaan verhogen om toch nog een mooie tijd te maken. uiteindelijk anderhalf uur gerend over de 15km. 

  Eigenlijk stonden er geen runs voor dit jaar gepland maar euh ik kon de verleiding niet weerstaan om voor de kerst er nog 1 te doen en dat is de Kerstmannen run in Heerlen. Je rent 5 km in een belachelijk pak door het centrum van heerlen. Tja dat ik van zulke idiote dingen hou weten vele van mij:-p. Boo rent ook mee met mij dus we gaan toch nog een leuke run trotseren!

  Verder wil ik alle mensen bedanken voor het sponsoren van een bedrag. Im gratitude! Ook staan er verschillende geldboxen op locaties en  voor de mensen die dit mogelijk maken ...gratitude!

 • Reacties (0)
  Jennifer Loves to Run-5-11-2017
  Nog kleine 2 weken is de zeven heuvelen loop

  Nog 2 weken en dan is het zo ver! Ik kijk er naar uit om die prachtige run te gaan doen. De route schijnt geweldig te zijn volgens de mensen die ik gevraagd had. Dat geeft mij juist extra veel zin te gaan. Ik heb extra veel in de heuvels getraind om mijn lichaam wat te laten wennen aan de heuvels . Alleen deze week met de afdaling kreeg ik ineens een enorme steek in beide knieën. En ja hoor 1 van de meest gevreesde blessure van een hardloper te pakken. Lopers knie! En dat net voor mijn laatste run van het jaar🤔 not fun! Het voelt ook alsof er een mes in de knie wordt gestoken. Andere kant voel ik liever pijn dan helemaal niets! Desalniettemin ga ik die run doen. Dus diabeat it peeps!
 • Reacties (0)
  Jennifer Agapito-29-10-2017

  Even een introductie

  Ik ben Jennifer en ben al jaren diabeet. Ik werd gediagnosticeerd met type 1 diabetes en eind 2016 zijn ze toch achter gekomen dat er wat dingen en waardes niet klopte. Mijn behandelaar van het ziekenhuis heeft een blood sample naar het lab in Leiden gestuurd en begin 2017 kregen we de uitslag. Een uitslag wat mij en de behandelaars flabbergasted hebben gemaakt. Het was geen Type 1,2 , MODY of LADA. What the hell?1! Ik heb een vorm van diabetes wat zeldzaam is en nog geen benaming voor is.

  Op zich kan ik best leven met diabetes maar het heeft soms ook zijn nadelen. Ik voel geen hypo als ik zit of lig en als ik hoog zit en dan praat ik over waardes van hoger dan 20 voel ik dat vaak niet. Op gebied van sport is het soms enorm lastig en kan ik diabetes wel schieten maar helaas raak je die nooit:-p .

  Ik begon februari 2016 met hardlopen en met name duurlopen is mijn favoriet en kwam gelijk  de problemen van diabetes tegen. Slechte regulerende suikers die op en neer gingen tijdens het hardlopen. Ze stuiteren van hoog naar laag en vice versa. Ik kreeg er hoofdpijn van en werd duizelig en vaker een hypo. Maar dat kon mij niet stoppen. Er is ook geen boekje met gebruiksaanwijzing waar in staat hoe je je suikers moet regelen met sporten want elk persoon reageert weer anders helaas. Het is een hele zoektocht geweest hoe ik met het probleem moest omgaan maar uit eindelijk heb ik een draai gevonden. Niet dat het nooit meer mis gaat hoor. Dit jaar met de Venloop ben ik in elkaar gestort door veels te lage suiker en ben toen even van de wereld geweest. Dankzij omstanders ben ik weer opgelapt en kon ik de halve marathon weer hervatten. Ik had net 11 km gerend toe het gebeurde. nadat ik wat opgelapt was besloot ik verder te rennen want daar kwam ik voor. Al kotsend de laatste 10 km gerend en na de finish kon ik genieten van mijn welverdiende medaille. Dit is een enkele situatie wat ik door de diabetes heb meegemaakt.

  Omdat ik graag wat wil doen voor mijn lotgenoten met diabetes zet ik mij in voor het diabetesfonds en wil ik dmv diabeatit rennen voor diabetes. Daarom ben ik deze actie begonnen om mensen te zoeken die mij kunnen sponsoren voor alle runs. De geplande runs zijn: Zevenheuvelen loop, Danikerbos loop in februari 2018 en de venloop in maart 2018. Door sponsor te worden vergroten jullie de kans op genezing van diabetes

Deel deze pagina

Sponsoren

Anoniem € 35,00
Anoniem € 15,00
Anoniem € 3,00
André Cornips € 15,00
Anoniem € 2,00
Jack Portier € 36,00
Wil Raven € 15,00
Anoniem € 20,00
Inloggen