Dam tot Damloop - 10 mijl

Dam tot Damloop - 10 mijl Dam tot Damloop - 10 mijlDam tot Damloop - 10 mijl

Op zondag 17 september vindt voor de 33ste keer de populaire Dam tot Damloop plaats. Wil jij graag meedoen? Meld je dan hier aan! We hebben nog maar een paar kaarten! 

Wat vragen wij van je?
 Om onderzoek te kunnen blijven doen, heeft het Diabetes Fonds jouw hulp nodig. Zet daarom jouw sportieve prestatie in: laat je 10 mijl (16km) sponsoren! Wij vragen van jou een bijdrage van € 50,-. Dit zijn de kosten voor het startbewijs van sponsorlopers met o.a. speciale voorrang bij de start. Wij stellen het erg op prijs als je een sponsorbedrag van minimaal € 150,- ophaalt.

Hoe haal je sponsorgeld op?
Sponsorgeld kun je op diverse manieren ophalen. Klik op de knop 'Doe Meeen maak je eigen actiepagina aan waarmee je eenvoudig geld kunt inzamelen. Heb je nog hulp nodig? Wij voorzien je graag van tips voor een succesvolle werving 

Heb je al een startbewijs?
Ook dan kun je meedoen! Meld je hier aan en sla de betaling over. Stuur een mail naar info@diabeatit.nl om je actiepagina te activeren. Zodra dit is gedaan, kun je meteen aan de slag!

Dankzij jouw bijdrage voor wetenschappelijk onderzoek komen we zo steeds een stapje dichterbij een toekomst zonder diabetes.  

Aanmelden?
Klik nu op de knop 'Doe mee' en maak in een paar eenvoudige stappen meteen je eigen profiel aan. Het aantal kaarten is beperkt dus wees er snel bij!

Liever op zaterdagavond mee doen met de Damloop by Night (5km)? Dat kan ook. Kijk dan snel hier.
€ 2.420,00 van 2.000,00 opgehaald

Diabetes Fonds

Blog

Prikbord

    Youtube

    Deel deze pagina

    Sponsoren

    Deze actie heeft nog geen sponsoren
    Inloggen