Damloop by Night - 5 mijl

Damloop by Night - 5 mijl Damloop by Night - 5 mijlDamloop by Night - 5 mijl

Op zaterdagavond 16 september vindt de Damloop by night plaats. Wil je graag meedoen? Meld je dan nu hier aan! We hebben nog maar een paar kaarten!

Wat vragen wij van je?

Om onderzoek te kunnen blijven doen, heeft het Diabetes Fonds jouw hulp nodig. Zet daarom jouw sportieve prestatie in: laat je 5 mijl (8km) sponsoren!
Wij vragen voor deze actie een bijdrage van € 30,-. Dit zijn de kosten van het startbewijs voor sponsorlopers incl. T-shirt. Wij stellen het heel erg op prijs als je een minimaal sponsorbedrag van € 150,- ophaalt. 

Heb je al een startbewijs?

Ook dan kun je meedoen! Meld je hier aan en sla de betaling over. Stuur een mail naar info@diabeatit.nl om je actiepagina te activeren. Zodra dit is gedaan, kun je meteen aan de slag!
Dankzij jouw bijdrage voor wetenschappelijk onderzoek komen we zo steeds een stapje dichterbij een toekomst zonder diabetes. 

Hoe haal je sponsorgeld op?

Sponsorgeld kun je op diverse manieren ophalen. Klik op de knop 'Doe Mee' en maak je eigen actiepagina aan waarmee je eenvoudig geld kunt inzamelen. Heb je nog hulp nodig? Wij voorzien je graag van tips voor een succesvolle werving.

Aanmelden?

Klik nu op de knop 'Doe Mee' en maak in een paar eenvoudige stappen meteen je eigen actiepagina aan!

Liever op zondag mee doen met de Dam tot Damloop? Dat kan ook. Kijk dan snel hier.

€ 917,00 van 3.000,00 opgehaald

Diabetes Fonds

Blog

Prikbord

    Youtube

    Deel deze pagina

    Sponsoren

    Deze actie heeft nog geen sponsoren
    Inloggen